Haflinger dekstation: None Shall Pass v/d Lohöfte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

None Shall Pass van de Lohöfte wist zaterdag 27-01-2018 in Lunteren tijdens de jaarlijkse hengstenkeuring van het KVTH, de jury te overtuigen van zijn type en zijn kunnen en daarmee goedkeuring voor dekdienst te behalen.      Trots zijn wij als fokker en eigenaar van deze prachtige haflingerhengst. None Shall Pass is volgens de jury een moderne hengst met een opvallend mooie voorhand en croup, zijn fraaie hoofd-hals  verbinding, correcte gangen en een schofthoogte van 1.53mtr maakt hem compleet. Een speciale bijkomstigheid is dat de moederlijn van deze hengst volledig Nederlands gefokt is en afstamt van een van de oudste haflingerbloedlijnen die Nederland kent, namelijk uit de stam van merrie Lieveke (1967). Dit is een van de weinige bestaande bloedlijnen die vrij is van Oostenrijkse bloedvoeringen, mede daardoor is None Shall Pass ook vrij van “vreemd bloed” en past bij vele merries.

Hengstenkeuring 2020: Afgelopen januari tijdens de KVTH hengstenkeuring te Lunteren heeft None Shall Pass wederom zijn beste beentje voor proberen te zetten. Dit resulteerde in een 2e plaats in zijn rubriek 5 jarige hengsten.

Dekgeld : €350,- Exclusief BTW en Exclusief stamboek kosten. Tijdens de hengstigheid van uw merrie mag uw merrie bij ons verblijven tegen een vergoeding van €5,- per dag. Wanneer haar hengstigheid over is, mag ze weer opgehaald worden. Graag verwijzen we u naar onze pagina “mogelijkheden en dekvoorwaarden” . Mocht u uw merrie willen laten dekken door None Shall Pass, neem dan telefonisch contact op. U kunt een mailen voor vragen sturen of bellen met 06-52415986.
PSSM status None Shall Pass:  N/pssm (drager geen lijder)

Winkelmand