Watch Out

 

Geboren: 29-04-2019

Schofthoogte : 1.56m

Watch Out,  Zijn naam zegt al bijna voldoende. Want Pas Op!  Wat een prachtige hengst! Met een afstammeling papier waar menig fokker alleen al enthousiast van wordt.  Watch Out zijn vader is de hoog bekroonde liz Wales. Moeder Amely is een Staats Premie Stute welke Liz Anthony als vader heeft.  

Zijn eerste opwachting in Lunteren tijden de KVTH Hengstenkeuring  in 2022 ging voor Watch Out helaas niet door. Door een blessure kon hij deze keuring helaas niet afronden. Na zijn herstelperiode is Watch Out goedgekeurd tijdens een buitengewone nakeuring en kon  zijn dekdienst voor 2022 uitoefenen. 

Watch Out, een hengst welke niet snel onder de indruk is, mocht in 2023 wederom optreden tijdens de hengstenkeuring in Lunteren en stapte daar rustig naar de 1e plaats bij de 4 jarige hengsten! Kampioen 4-jarigen, wat een titel en wat een trost om zo’n pracht exemplaar in bezit te mogen hebben.

Sperma van Watch Out is middels KI verkrijgbaar en te verzenden met HippoXpress. Hiervoor moeten we wel daags voor de eventuele verzending op de hoogte zijn.

Wilt u meer informatie aangaande Watch Out, None Shall Pass of andere info mbt het stallen tijdens hengstigheid mail of ons gerust.

 

 

Winkelmand