Welkom bij Paardenmelkerij Sand

"de meeste inhoud, gecontroleerde topkwaliteit, voor de laagste prijs"

Paardenmelkerij Sand in het SBS6 programma ” Uit voorraad leverbaar”

Op zaterdag 12 september was Paardenmelkerij Sand te zien in het SBS6 programma uit voorraad leverbaar. Bekijk hieronder de beelden van de uitzending die ging over onze paardenmelk.

Ook is het mogelijk om de gehele aflevering te bekijken via deze link

Over ons

In de Overijsselse gemeente Tubbergen ligt het plaatsje Harbrinkhoek waar de familie Sand woont. Daar wordt gewerkt aan een belangrijk en gezond natuurproduct, namelijk paardenmelk. De paarden die de melk produceren, worden het hele jaar door verwend op de boerderij.

MEER INFORMATIE

Excursies

Bij ons kunt u ook met groepen mensen terecht voor een excursie. Er is hiervoor speciaal een stal gebouwd met een ontvangstruimte waar we u uitleg geven over het bedrijf en vervolgens wordt u door het bedrijf rondgeleid. Alles is gelijkvloers en rolstoel/bed vriendelijk.

MEER INFORMATIE

Paardenmelk bij kriebel in de keel

Ondanks dat paardenmelk niet medisch is bewezen, willen we toch graag onze ervaring met paardenmelk met betrekking tot “kriebel in de keel” met u delen. Omdat paardenmelk een verzachtende invloed heeft op de luchtwegen…

 

MEER INFORMATIE

Paarden en pony's aanbod

Bekijk hier ons laatste aanbod van paarden en pony’s

Dekstation

Heeft u uw hengstenkeuze nog niet gemaakt en wilt u graag de hengsten bekijken en zien bewegen? Dat kan, neemt u dan contact met ons op, u bent van harte welkom en wij laten u graag onze hengsten zien.

Mogelijkheden en dekvoorwaarden

Maak hieronder een keuze uit 1 van onze hengsten

Actuele Dekhengsten
Watch Out
None Shall Pass v/d Lohöfte
Ambach

Oud Dekhengsten
Liz. Stellan
Nantino
Alano Star